Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Monday, July 12, 2010

Otak Bisnes

Lalala..
Pagi tadi aku baru je tikam diri sendiri. Kenapa? Sebab aku ditinggalkan sekali lagi. AH MALAS DAH NAK FIKIR! Part paling best, dia tak tau pun dah berapa ratus kali aku makan hati.

Oh ye, topik asal post ni ialah, AKU NAK BERBISNES!!

Kenapa la aku ni mengejar wang sangat?? Eh suka hatilah!!

Hmm.. So apa aku boleh buat.. Menjual atau membuat? Kalau aku jual makanan, susah kalo nak buat sendiri.

Buat sendiri?
Aku terfikir nak bagi khidmat jahit manit kat bju kurung. Sepasang rm10 kot? Haha idea je ni..

Jual pin tudung? Aku kene beli borong pin2 kosong dulu..

Nak buat gelang pun kene beli borong bahan2 dia.

Erm.. Err... Ah nanti ah sambung fikir!!

Korang ada cadangan untuk aku? Sila masukkan ke dalam kotak yang disediakan kat bawah ni. Hahaha

p/s: minta maaf anis

4 comments:

Diaries said...

wat kad or bookmark? nk dkt rya ni. so wat la kad raya.. hahaha.. or lukisan? sape2 nk lukisan mke depe tp versi anime ke.. or komik strip psl sesuatu yg trjd pd mereka just as a memeory cm awk wat kt bku kte dlu.. xyah nk borong byk brg an.. hahaah weh lukis gmbr taemin dgn kte weh.. hahahaha

-farah-

syazaza ;] said...

Adoi, kalau terer gle lukis xpe gak. Huhu insyallah..

Diaries said...

awk terer la gak drp org yg lnsung xtaw skill mlukis..

syazaza ;] said...

Huhu. Ha'a nasib baik kte reti la jgak skit..