Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Wednesday, April 14, 2010

Kenapa, mengapa dan why ha??

Hello semua~
Syaza dah lama tak buka blog... Bukan sengaja.
Mengapa sebabnya dah lama tak buka blog?
Sangat la sibuk sekarang ni... *uhuk uhuk* menipu ahh tu
Hehehe... Ye memang saya menipu.
Sebenarnya alasan Syaza tidak online... Err... Sebab...
Segan! Malas!!

Apa-apa pun majlis bersuka ria yang Syaza buat hari Selasa semalam dengan kawan-kawan memang seronok sangat la. Haha.

Kita orang borak-borak, nyanyi-nyanyi, memekik-mekik (itu Syaza), main-main... Haha boleh dikatakan aktiviti hari tu agak berjaya jugalah walaupun tak jadi buat Roti John. Haha, nak risau apa, semua kenyang kecuali Dayah yang terpaksa makan nasi sebab takut gastrik kot?

Sekarang, Syaza kene cari balik semangat yang hilang tu. Semangat untuk buat apa-apa.
Kalau tak ada semangat, mesti rasa tertekan dan nak tidur je seperti apa yang berlaku hari ni.

Pukul 6 petang Mama balik tadi, terus terjah Syaza dengan soalan, "Dah buka email belum check tawaran".

Warghh! Syaza yang agak terkejut pun jawab, "Err, tak.. hari ni tak online sangat".

Haha. Cuba siapa-siapa mengaku kat sini yang dia setiap hari buka email dia??
Rasanya jarang sekali kita buka email kan. Hanya orang-orang yang bekerja pejabat je yang buka email setiap hari.
Apa-apa pun, aku dengan muka menyampah (tak tunjuk muka kat mak) terus pergi online sebab mana tau malam nanti Abah balik, Abah pulak tanya. Ish, rajin betul dia orang ni tanya-tanya. Tapi tak apa juga.. Dia orang ambil berat kan??

OK... Jadi Syaza pun pergi laman web Yahoo! Mail. Daftar masuk guna user ID nursyaza_afida
........
Eh Eh!
Ada email dari UNITEN!
WOot! Dapat juga akhirnya~
Hehehe... tapi kenapa aku apply Mechanical Engineering... Why oh why??!!!!

5 comments:

kinokaru. said...

mcm mana kaw dpt offer kalau kaw tk apply?

btw, homepage aku ialah mailbox aku. so aku bukak email hari-hari walaupun tk kerja pejabat :D

syazaza ;] said...

aku apply la.. cuma menunggu jawapan drpd uniten sama ada aku dpt ke x.

tp dh dpt dh jawapan nye... hehe

syazaza ;] said...

hei hei! takkan amik mechanical engineering jadi mekanik kete kot nanti!! DX

Amigas said...

kita bkk email hari2 apa...
best ah dpt email XD haha..
oh, awk mohon uniten ye..

makanik kete?? wahaha..
boleh, tak mustahil kalau awk nak..hahah!
awk suke ke bnda mechanical2 ni?

-sarra-

syazaza ;] said...

kte main apply je.. huh. last minute punye decision x.x