Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Friday, April 23, 2010

Did anyone miss me? I know Bella does XD

Ini akan jadi post yang sangat pendek dan ringkas. Hahaha. Tak mungkin.
Di sini, Sya....

Oh jap. nak bebel.
Abang panggil kte Sya, Shin panggil kte Sya, Cyan panggil kte Sya. A lot of people called me Sya (yes, not in real life) pasti semua tertanya-tanya. Sila abaikan ye?

So whenever I type 'Sya' I really meant Sya. Not 'Saya'.
In my previous post I was referring myself as Sya ok?

Sya bukan suka sangat guna perkataan singkatan ni so Sya memang akan mengelak untuk guna.
Ok.. dah cukup membebel....

Minggu lepas demam panas. Like REALLY high.
Mula demam khamis haritu, lepas balik dari kelas memandu. Esoknya, ujian memandu dan Sya sangat tak sihat.
Beruntung dapat pegawai JPJ lelaki yang macam bermurah hati. hehe. So... I AM NOW A LEGAL DRIVER. (nak cuba cakap depan-depan Anis XD)

Lepas tu, siang malam tidur. Makan nasi pun tak lalu. Setakat makan bubur sikit untuk isi perut sebab nak makan ubat.

Rasanya hari yang rasa betul-betul sihat daripada demam ialah hari... SELASA.
Tapi... batuk ni tak pergi-pergi lagi.. Ughh.

Oh ye, sepanjang Sya duduk terkurung kat rumah, HANYA ADA BEBERAPA ORANG YANG HANTAR SMS.

Thanks..termasuk Bella sekali yang suka kacau petang-petang. Yes thank you x.x
Memang rasa la juga macam bangkai bernyawa kat rumah tu tapi at least I'm breathing.
Dan semalam sangat best. Mimpi benda best (haha bukan purple). Sepanjang hari tu tersengih-sengih, melompat-lompat dalam rumah. Lepas tu tengok cerita Confession of a Shopaholic. Whoooa!!!! Best!!! !Laki tu hensem!

Tapi malam tadi, menangis teringat kat Rabit dan termimpikan dia masa tidur. Tapi mimpi tu macam nightmare sebab Rabit looked creepy... Well it doesn't matter. I miss that little guy. Teringatkan dia je boleh terus menangis sampai mata bengkak. Haha. Nampak sangat Sya ni lonely.

By the way... Sya baru sedar Sya tengah berdialog sorang-sorang tadi. Ala, maknanya cakap sorang-sorang. Lepas tu buat gaya macam perempuan gedik. Ala... buat gaya bajet hot and berjalan (sikit) mendongak. Takut terbuat betul-betul macam tu masa keluar rumah. haha


p/s: Siapa-siapa dah pilih nak sambung belajar kat mana? Tell me!!!!

p/s: p/s: Bwahahaha. Boleh tahan panjang post ni.

6 comments:

Amigas said...

yes!!! nm aku trcatat 2 kali!
kat tjuk lak tu!
haha yg lain, sila jilos skang

oi laki cite percy jackson lg hnsem
kyaaa!!!
ok nk gi tgk cite tu skang
rndu la i

huhu
jgn cite psl rabit
nnt trgat kat arway kiwi kte
uwaaaa!!!!

psl future plan tu
err...

syazaza ;] said...

haha. awk x decide lagi ke pasal future study awk nih?

huhu. bawak la i tgk percy jackson... ;_;

and nk jugak citer pasal rabit. kene ade tmpt untuk salurkan kerinduan kt dia.

Diaries said...

ye la sya.. ye..

-Farah-

nurul hidayah said...

siannya syaza..

hensem ke? nak tengok!!!!!

iron man 2 pun x abis download..

syazaza ;] said...

hehe farah ;P

syazaza ;] said...

kte iron man 2 blum lg tgk dayah...
huhu