Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Tuesday, March 2, 2010

Making cute buttons and bowtie

Ye la.. What button?

Adakan button jenis ini,


ini,


ataupun yang ini?


Jeng jeng jeng...



Saje bagi bear ni pakai. Cun tak?



Oh lala!!!!
Cantik tak button & ribbon aku buat tu?
Huhu.
Kain nak buat button tu aku guna kain yg aku kutip kt Butik Amani tahun lepas. Haha
Project terbaru (maybe) aku nak buat beg.

Masalahnya aku xde kain yg sesuai jadi mungkin aku cuma hias beg yang dah sedia ada.
Refashion!!!!!!!!! Uwargh!!!! *semangat berkobar-kobar

Nabilah!!!!
I.. Need.. More.. Fabrics!!!!!!!!!!

p/s: Baru aku sedar, orang lagi terpandang beg dan teddy teddy bear tu daripada buttons dan bow yang aku dok sibuk nak promote xD

15 comments:

Amigas said...

amboi mn dtg butik armani tu
amani sudeh
haha

ptut mcm knal corak button tu

oi dtg jela amik!!!
kain tu ktorg buat jd smpah je
wahaha
bsepah2 kat butik tu

syazaza ;] said...

Opss xDD

haha tlg ler collectkan utk kte... huhu...

nnt la kte buat rombongan ke butik. tp segan la masa kutip kain2 tu pekerja mak awk ade.. time bila diorg break ha?? xDD

Amigas said...

dorg break x ttp sgt msa
huhu
nnt ah kte collect ckit2

syazaza ;] said...

ok bella.. trimas!

Amigas said...

well...cantik!
haha...

-sarra

syazaza ;] said...

Tq sarah! haha memandang kte ni mmg menganggur n hanya buat cupcake bila ade order je...

mmg byk lagi projek menjahit kte nk buat.

Amigas said...

bear tu pakai comel
(mcm knal je bear tu..o_0)
huhu kite brkenan dgn riben tu~

-aniss-

syazaza ;] said...

haha kalo awk xkenal bear tu, xtau la kte nk ckp pe xD

Diaries said...

lawala beg 2 wei!!!

-Farah-

syazaza ;] said...

beg baru tuu.. >w<
beg tu beli kt orange sorbet. hoho.

Diaries said...

taw2 awk beli kat orange..nnti beli la lagi mse orang n ized buat sale..most probably 13/3..kte mmg nk shopping habis kat orange..beg,kasut n baju..waaa!!!

n cantik giler beg awk!!!
teddy bear tu comel..huhu

-adibah-

syazaza ;] said...

dibah:
ye ke 13/3 sale kt tized?

haha jom la kte g shopping hari tu!

btw, tu teddy bear anis bagi.

Amigas said...

13/3 tu pe mksdnye?

syazaza ;] said...

kte rasa tarikh 13 march kot.
haw haw!!

Diaries said...

13/3 pun xtaw mksudnye ape?

-Farah-