Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Sunday, March 7, 2010

Bored with your obsession.

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!

OK memang pun aku bosan, jemu, muak, menyampah dan lain-lain...
Bila aku cakap macam ni, mula la ada yang bantah.

"Ala, minat je, bukan salah pun"
"Hot-nya diorang!!!"
"Kyaaa~!!!"

Hahahahaha.

Ok ni antara perangai aku. Aku senang jelik kat orang. (Jap, ade ke perkataan jelik?)
Entah la, tapi aku bukan orang yang suka benci kat orang.
Ada beza tau antara jelik dan benci.
Apa-apa pun, tak kisah la dengan kesukaan korang.

Cuma berpada-pada la sebab err.. aku annoyed. Hahahaha
Tapi kenapa aku nak menyampah? Entah la. Mungkin sebab korang berulang kali cakap pasal diorang. Bukan korang je, ramai Malaysian girls pun sama =_="

Aku minat kat diorang gak. Apa yang aku minat kat diorang?? Kulit muka yang bersih suci tu.... GERAM JE TENGOK!!

p/s:
Suka makeup dan style mamat/minah ni. haha dan hari ni aku try buat makeup macam diorang. boleh la jadi. tapi tak ada orang nak amik gamba aku dengan elok untuk letak dalam blog. ;_;

p/s lagi: Sebenarnye aku post sebab Adibah dah rindu nak tengok post aku yang latest hahahaha

p/s lagi lagi: gamba curi kat blog amigas. Muahaha

9 comments:

Amigas said...

woo syaza..
bahaya ni kalo sarah bace
lalalaa..

p/s: kite mmg x penah knal lgsg mamat2/minah2 ni sume. haha

Amigas said...

ok post yg atas tu dr kite. lupa lak nak tulis nama

-anisss-

syazaza ;] said...

haha awk mmg x terdedah dgn budaya kpop ni... maybe sbb awk xdpt nk on9 slalu...

Amigas said...

ei skarang kite bleh dikatakan slalu on9 gak la..
tp kite x brminat ah bnda2 ni
lalala

-anisss-

Amigas said...

hahaha
oi cilok gmbr

ade pe pkataan jelik

-bella-

syazaza ;] said...

alhamdulillah awk tak terjebak aniss...
but i can't say the same for myself XD

haha bella..
selamba la cilok gamba. malas nk search XD

Diaries said...

Muahahaha!!! Nmpknye awk pun dh trpengaruh. syaza. Weh, aku pun jeles ah tgk klit depe yglawa 2 tp an depe pkai makeup.. btol x.. Makeup leh smbunyikn ugliness kte tolx? Ade ah ake tgk show ni an.. artis korea ni bsuh mke die so dh xde make up. kamera zoom ade gak la jrawat tp artis 2 dh mgkin 30 an kot n xde la ensem sgt... bnci giler jrawat. ni mste gene ayh aku yg byk jrawat. Ayh aku dlu bykjrawat. mke mk aku lak brsih je . kdang2 je ade jrawat mse muda2. Knp la aku x ikot mk aku...

syazaza ;] said...

tgk ayat, dh tau ni farah XD

ha'a mmg diorg pkai makeup pun..
what the heck! tp dlm vid tu diorg nmpk sgt flawless~

tp kalo diorg pkai lipstick or eyeshadow sgt la, yg amat melampau utk lelaki. (lip balm xpe)

Amigas said...

what is going on here???!!!
(akibat tak bce blog org)
what with that picture???!!
ok, please delete it,
I mean it.

kita pun tak ske org lebih2 gak...
kita ske ltk picture yg ngarut2 tu bersebab....

-sarra