Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Tuesday, February 23, 2010

Video of my friends

Yang lain-lain dah tengok video ni kecuali nabila...

9 comments:

Amigas said...

entahla
serius kite ckp
serius ah syaza.,
kite rase mcm tetibe mnyelit kat situ
senanye kite lbh snang kalo awk x ltak gmbr kite
tp sbb awk dah buat,then,thank u very2 much
uhuk2..heh.

-aniss-

syazaza ;] said...

haha. sama2 ^_^

nnt kte nk la buat vid tentang kte berdua.. tp lg best kalo ada gamba kte masa kecik2 dulu..

Diaries said...

kte ske video ni tapi part kte yg last tu jgn citer la..huhu..

-adibah-

Diaries said...

Mk aku tgk brkli2 video ni kt fb. Mk aku gelak kt part last 2 yg ade Adibah. Apsl mke Dibah byk sgt kuar? EDIT2!!! Weh, mk kte suro wat sleepover jmaat ni. Nk join?

-Farah-

syazaza ;] said...

sleep over juumaat ni??
mengejut sgt la farah. boleh x tunggu sampai jumaat depan at least??

btw, sbb kte mmg byk rakam adibah, nk buat camne xDD

nurul hidayah said...

sleepover jumaat ni??
yg psti kita tak boleh la..haha
takut mengigau sambil berjalan..haha
thanx krn video tu..

Diaries said...

hahaha...farah jeles sbb syaza letak bnyk scene kte..wahahahahah!!!

sape yg join sleep over nih? seriously...


-adibah-

Diaries said...

Mk kte kata sbb jmaat ni cuti.. Kte ajk sume geng kte la.. Anis awk leh ke? dkt je an rmh.. Kalo xleh sleep over nk dtg hangout wktu siang je pun ape slhnye..

-Farah-

syazaza ;] said...

kte x sure la nk dtg... its too sudden!!!

lgpun kte xselesa sgt tdo umah org. lgpun nnt kan buat bising, x ganggu family ke.

lg 1, kteorg kena la tdo kt living room kan!!!!!!!!!