Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Monday, February 22, 2010

Annoying!!

Kalau la ade human macam ni kat real life... Ughh... Sensara hidup.
Tapi aku pernah buat gak macam tu (repeat perkataan banyak kali) dan memang ade orang macam ni... Macam adik kecil aku.

4 comments:

Amigas said...

ok, muzik blog awk tak leh pause ye??
tak dgrla oren tu ckp pe..haha

lg satu, cbe awk tgk video ni kat youtube,
'his first heartbreak'
lawak gler! haha

-sarra

syazaza ;] said...

haha kte mmg jahat saje xnk bg org pause lagu kte ;P

Diaries said...

Eh, tp kte leh pause. Kte tgk vid ni dgn mk kte. jgn mrh tp mk aku bkak gak blog korang. Blog amigas pun..

Aku trgelak2 dgn mk aku tgk vid ni. Aku citer ah psl vid bdk cina yg psl akak die 2 aku citer part yg kakak die nk kuar tp mk die x kasi sbb tkot kne rape. Skali adk die kata die leh kuar ble2 mse die ske. Then mk die ckp "that's because no one wants 2 rape u because ur too ugly!!!". Mk aku gelak la dgr...

-Farah-

syazaza ;] said...

farah, awk boleh pause sbb kte dh edit lagu kte tu...