Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Friday, June 25, 2010

This is Me, Jun 2010

Hello everybody-ehh!!!

hampir sebulan lebih aku masuk UIA.
Belajar pula baru 3 minggu...

Hehehe.. Aku dah mula rasa pressure belajar ni.. Oh tidak!!!

Duduk kat sana, memang aku melekat dengan Dibah je la.
Bukan dia yang bergantung kepada aku, aku yang depends oh her.

Biasa ahh.. Budak manja...

Good news for me... aku dah berkawan hampir dengan semua yang sama study group dengan aku.

Bad news, Mama and Abah tak bagi aku keluar outing lansung even though aku nak keluar dengan Dibah!!!!

What the h***!!!!!

;_;

nevermind that...

Hehehehe... lagi satu berita, setelah Purple pergi meninggalkan daku *buat muka menangis* ... Aku telah menjumpai pengantinya... Kuikuikui!!!!!

hanya Dibah dan dua tiga kawan aku kat sana yang tahu.

OMG! OMG!!!! *hyper jap*
fuh fuhh.. hensem gler.. (bagi aku)

OK, next topic!!!!

Korang semua!!!
Sahabat-sahabat ku Anis, Dibah, Bella, Sarra, Dayah, Sarra, Farah dan yang lain...

Korang cuti lama tak raya ni?? atau pun kalau ada sesiapa yang buat open house awal-awal tu, kte jumpa la ye?? huhu

kalau nak berjumpa buat masa tersekat ni memang susah la. lagi pun, biar la tak berjumpa lama sikit, baru ada rasa rindu tu.... hahahahahaha


Ok, dah selesai post merepek aku ni. Chow!!!!!

memang aku fokus sangat masa belajar :)


6 comments:

Diaries said...

nnti wat gathering the best punyer~~

weh,pujuk ah parent awk outing ngn kte..huhu

syazaza ;] said...

hampir tiap minggu kte tanye mak kte.. haish..

nnt la.. xboleh paksa2 bende ni. kene slow and steady

Diaries said...

dh lme x jmpe lg rndu? ko knal ke x aku ni cmne? ntah2 aku dh lpe pun kt korg... hahaha

-bini taemin-

Kimmy? said...

wah, mmg fokus 100%
and kita tgk awk punya lukisan makin improve :D
kita nak post something, tapi kat sini xde scanner lak >.>;;

syazaza ;] said...

Sape bini taemin ni? Hampeh btul. Klu ye lupe pun cover ah skit. Aisemen..

Kimmy! Huhu kte duk sni xde pun improve. Cuma skill 2 naik skit masa kt umah dlu. Huhu

Amigas said...

wei!! aku mmg nak jumpa korg gler2 ni!!
bnyak benda ah nak citer~!!!
kita cuti 24/7-1/8...
jom jumpa dlm duration tu nak...?

-sarra