Pages

Quote

“Happiness depends upon ourselves.”
Aristotle

Friday, March 19, 2010

Post Terbaru =_="

Haish... Cuti seminggu ni adik-adikku tersayang (uwekk) dah menjajah komputer ni. Aku dapat la juga peluang nak online sekejap tapi sekejap mana cukup!
Nak post blog pun ambil masa hampir 30minit tau!!

Kalau nak berdebat dengan Alif yang sememangnya suka online berjam-jam... HMMPHH!
Malas! Alasan dia nanti, "Kakak kan duduk rumah, boleh selalu online. Alif duduk asrama tak dapat nak online." Hmmph! So what?

Apa-apa pun, cuti sekolah seminggu telah digunakan sebaik mungkin oleh Mama dan Abah. Haha Diorang bawa pergi makan angin la!
16 Mac (ehem ehem) Mama bawa pergi Petrosains. Haha Eddy!!! (????)

17 Mac, pergi Bukit Tinggi!!!
Yang adik aku, Alif ni punya sengal. Aku cakap Abah nak bawa kita orang pergi Bukit Tinggi, dia balas, "Bukit Tinggi mana ada apa-apa. Jusco ada la. Kat Klang kan?"
Serius, memang sengal.

Agak seronok juga la pergi Bukit Tinggi tu...

COMEL!!!! HAHAHA betul betul. Comel gila aku XD

Iron man!!!!


18 Mac pula pergi Genting Highland!!! Woot!!!
Dah lama tak pergi. Hahaha. Enjoy la juga ;P
Aku tak sangka tau, sejuk gila Genting ni! Angin kencang gila masa aku sampai. Burrrr~
Pakaian aku pun pelik. Tapi tak pa, aku comel XD
Part paling best, jumpa makhluk-makhluk ni!!!
Arghhh!

tapi yang tak best.. Aku kena keluar duit RM30!!
Mencekik darah betul!!!!
Menyesal aku tak tanya diorang nak ambil gambar dengan binatang ni berapa ringgit.
OK!!! Lupakan kisah pahit ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jap jap!
Kat Genting aku main mata dengan sorang mamat agak comel ni! haha eh perlu ke korang tahu?? XDDD


p/s: Sape nak sangat aku post ni?? XDD

9 comments:

Amigas said...

oi kte dh pnh pgi sana!
kcoh gler
huhu
weh bestkan dpt pgang ular?!!!
best gler!!!
kte dulu pgg naconda
wohoo! berat gler gler gler

syazaza ;] said...

ok sudah. dia pulak terlebih sxcited =_="

Diaries said...

wah! best la cuti awk syaz..
kte lak asyik shopping masa cuti..sgt kaki guwe..hahha..

tapi kte teringin nk pegang ular tu la....huhu....

padanlah kte jarang tgk awk online..kes adik awk rupanya..ishhh!!! hahaa


-adibah-

Diaries said...

silap eja..sgt tu senanya sakit la..

sakit kaki guwe..

fikiran ku melayang sekejap..haha

-adibah

syazaza ;] said...

haha dibah.. kte mmg bz gler cuti ni..

maaf ya peminat semua XDD

hasif said...

fuyoo.. dh ingat name mamat yg sambut die kat gondola.. wakakaka XD
- athirah cm -

Diaries said...

wah. bestnye.. aku pnye cuti xdela best cmtu. main mata dgn mamat bgsa ape? wahahaha!! Mlayu? cina? yg psti mgkin bkn india la kot. Hehehe... Atau mgkin ye?

-Farah-

syazaza ;] said...

haha ye dh ingt dh nama dia athirah.. huhu

syazaza ;] said...

haha farah, melayu la.. bangsa pe lg... ;P